Lagi Produk Hebat..

Bio Velocity Sleep Mate

Assalamualaikum..
Hai uols!! 
Today I nak sharing sikit pasal BIO VELOCITY SLEEP MATE

Manusia telah menghabiskan 1/3 (8jam) daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fiikal dan mental seseorang bagi mengoptimumkan fungsi harian anggota badan . Bio Velocity Sleep Mate merupakan alternatif rawatan terbaik untuk tidur yang puas.


Proses Penuan = Kehilangan Kesihatan
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur


Kebaikan Bio Velocity Sleep Mate Memenuhi Kepentingan Tidur Seperti
*Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
*Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
*Menggalakkan pembaharuan sel kulit meningkatkan kecantikan kulit
*Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
*Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
*Meningkatkan Daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Teknologi Terkini Bio Velocity Sleep Mate


Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
* Disuntik/disembur garam Laut Dalam
* Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
* Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang

Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.

Kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia - Julai 2013


Produk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


Bio Velocity Sleep Mate sememangnya sesuai untuk sesiapa sahaja yang hendak meningkatkan kualiti tidur. BVSM sangat bermanafaat untuk mereka yang mengalami masalah gangguan tidur, tertekan, kekejangan urat, sakit belakang dan mereka yang baru pulih dari sakit.

berikut, adalah antara testimoni

Testimoni 1: mempunyai masalah sistem saraf (CELEBRAL PALSY) sejak lahir


Testimoni 2: terkena penyakit angin ahmar..hanya dengan 20minit merasai BVSM, sudah boleh mengangkat tangan


untuk keterangan lanjut & consultant percuma, sila hubungi 017 309 69 59
(sms/whatsapp/wechat/kakaotalk)
atau, emailkan ke jaja.alis@yahoo.com


BB Plus Collagen


AsSalam..
hye uols my superb great gojes lalink!!
mak ada good news nak share ngan uols..
lebih-lebih lagi yang sukakan penjagaan kecantikan wanita ni.. weeeeeeee~~

tadaaa... memperkenalkan produk baru
BB PLUS COLLAGEN
Best taw noxx..
Mak dah try taw.. minum sebelum tido.. rasa nya masam-masam manis.. alaa.. cam rebina gitu..
da terasa kulit jadi lembut..
garis-garis halus disekitar muka dan bibir makin kurang..
seronok nye!!!!
haaa.. tengok la mak sekarang.. ngehngehngehhhh!!

Meh mak nak ceta kat uols ape kelebihan kolagen & why MUST amek kolagen?? 
(especially yang masuk 3 series ni..hukhuk!)
uiksss!! jangan ingat yang nak masuk 3 series je taw.. yang da berumur 25 years ++ pown wajib amek taw.. hikhikhikkkk!!

ni la ropa kolagen secara kasar nya..

Apa itu kolagen??
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.

Dengan kolagen.. no more sakit lutut, sakit pinggul & sakit-sakit di bahagian sendi.. :)

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.


Mengapa memilih BB Plus Collagen?
Sebab nya ialah bahan ramuan nya sangat bermutu tinggi..


BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik. 

Ekstrak Biji Anggur, yang dikeluarkan dari kulit dan biji anggur, mengandungi perlindungan oligomeric proanthocyanidins (OPC) dalam kuantiti yang ketara. Kandungan utama ekstrak Biji Anggur adalah kompaun phenolic kepada mononers (catechins, epicatechin, dan taxifolin) dan flavonoid yang sejat. Ekstrak biji tersebut dibuktikan sebagai antioksida kuat yang dapat melindungi badan daripada proses penuaan dan pereputan dengan meningkatkan ketahanan plasma darah terhadap tekanan beroksida. Kajian saintifik menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins di dalam ekstrak biji anggur 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa daripada vitamin C.
Dan banyak ramuan laen nya.. mak selit-selitkan dalam story ni.. heheee.. 


Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis


Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimana BB Plus Bertindak?
Mod tiga tindakan:
1. Memulih - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida 
3. Memperbaharui - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

see uols.. ini baru segelintir yang berebut kan BB Plus Collagen.. bukan setakat wanitas.. tak ketinggalan jugak abang-abang macho yang ingin kan penampilan lebih hebat..

Agaknya kenapa yea noxx ramai sangat yang crazy kan BB Plus Collagen ni..
jengjengjengggggg..

Hasil Kulit Cantik selepas consume BB PLUS COLLAGEN
  • Kulit wajah berseri dan cerah
  • Kulit lebih anjal dan tegang
  • Kulit lebih halus dan gebu
  • Kulit lebih lembab 
  • Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
  • Kulit lebih cepat sembuh dan pulihKulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
 Juga merupakan BEST alternative untuk rawatan sakit sendi (GOUT) & athritis

Bukan setakat itu saja noxx.. ni ada lagi kesan penggunaan kolagen yang berterusan :
  • Membantu merangsangkan pembentukan kolagen dan metabolisme.
  • Membantu menggalakkan pembaharuan kulit dan mengurangkan pengecutan otot.
  • Membantu menyelenggarakan kesihatan kulit dan mukus membran.
  • Membantu memperbaiki keserian dan lembapan kulit.
  • Membantu mengurangkan penampilan kedutan dan lingkaran hitam di sekeliling mata.
  • Membantu mengurangkan hiperpigmentasi kulit dan memulihkan akne.
  • Membantu meneutralkan radikal bebas.
  • Membantu menyahtoksik kulit.
  • Membantu melindungi kulit daripada radiasi ultraungu.
  • Membantu mencegah penyakit dan jangkitan kulit.
  • Membantu menyumbang kepada kesihatan menyeluruh pada tulang, gusi, rambut dan kuku.
  • Membantu meningkatkan sistem imun tubuh.

Wahhh..
banyakkan kelebihan BB PLUS COLLAGEN!!
Untuk kesan maximum.. 1 hari 2 sachet sahaja..cara penyediaan nya jugak mudah.. just masukkan ke dalam 150ml air sejuk, kacau & minum.. tengok dalam masa 3 bulan.. harus ada yang hampir tak kenal uols nanti noxx.. almaklum la makin muda jelitas.. hikhikhikkk

Berminat??
ada special price taw untuk uols..tunggu apa lagi..



Garam Buluh Premier Drink


AsSalam..
hye my great & gojes lalink.. 

straight to the point.. almaklum la bulan Ramadhan ni kannn.. kene la sopan sket.. hikhikhikkk..
today mak nak sharing tentang kebaikan Garam Buluh Premier Drink


meh mak bagi intro pasal Garam Buluh Premier Drink..

Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea. 


Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat dan kotoran yang ada dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin pine, minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elemen surih yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya.


Ape plak bezanya Garam Buluh Premier Drink dengan garam biasa?

Garam Buluh Premier Drink telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya. Kebanyakan garam melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

uols dun wury, Garam Buluh Premier Drink ni HALAL taw.. tak caya!! tengok ni..

uikkksss.. uolsss.. kanak-kanak & ibu mengandung pown boleh minum Garam Buluh Premier Drink ni taw.. but.. kene kurang kan lah sedikit pengambilan  ¼ hingga ½ bungkus.

pesakit tekanan darah tinggi jugak boleh mengamalkan Garam Buluh Premier Drink.. kandungan natrium dalam garam buluh adalah sangat rendah, tidak akan mempengaruhi tekanan darah. Manakala kandungan bahan mineral yang banyak dapat memperbaiki kesihatan badan.

ni mak bagitaw awai-awai Garam Buluh Premier Drink mempunyai bau yang tidak menyenangkan taw.. tetapi itu ialah bau semulajadi yang terhasil selepas pembakaran dengan buluh dalam proses pembuatannya. Yang paling fentin, ianya tidak membahayakan badan manusia.

Yang best nye kan noxx, Garam Buluh Premier Drink ni boleh menggantikan garam gunaan harian yang kat umah uols tu noxx.. sebab Garam Buluh Premier Drink ni kaya dengan bahan mineral dan elemen surih & of cos dapat menggantikan garam biasa sepenuhnya.

Khasiat Garam Buluh Premier Drink
  • Garam Buluh Premier Drink (untuk yang mempunyai masalah sembelit, gemar makanan yang masam, pedas dan bersifat asid seperti daging)
  • Garam buluh kaya dengan bahan mineral, bersifat alkali dan membantu mencegah pengoksidaan badan yang mengakibatkan penuaan.-salah satupunca kegemukan adalah badan yang bersifat asid
  • pengambilan garam buluh boleh membantu anda menyeimbangkan pH badan supaya berada dalam julat pH badan yang sihat, iaitu 7.35 – 7.45 (sifat alkali lemah)


Ini dapat menjaga kesihatan usus, membantu penyerapan nutrien dan mencantikkan kulit!


Dengan mengambil secubit garam dan segelas air tubuh kita akan mencuci dengan sendirinya secara keseluruhan, sel-sel badan akan dikembalikan, semua proses kehidupan akan diharmonikan , disusun dan dikuatkan semula: dan banyak penyakit moden akan lenyap dalam masa itu dan dengan itu kehidupan kita akan menjadi lebih baik dan sihat.

Amalkan minum & makan dengan garam kerana ia adalah sunnah Rasulullah S.A.W.




NuRich Lactolite

AsSalam..
hepi weekend uolss.. how's the day?? feeling great, gojes + great & gojess?? harus la kannn..

hurmmm.. just straight to the point..
today mak nak share 1 lagi product hebat, iaitu 'NuRich Lactolite'..



'NuRich Lactolite' adalah sejenis serbuk minuman yang sangat membantu untuk menjaga kolon/usus kite.. Rasanya memang ummmppp!! memang sedap.. ala-ala perisa vanilla gitu..



cara penyediaan jugak mudah uolss.. tak perlu nak susah-susah masakkan air panas & tak boleh jugak air suam.. just campurkan dengan air sejuk je.. bukan ape uolss.. mati menggelupur kepanasan la pulak bakteria-bakteria baik yang telah ditugaskan untuk menjaga kesihatan kolon/usus kite tu noxx!! but, uols still boleh campur with any flavour yang uols suka -  fruit juices ke, yogurt ke, soy bean milk ke.. it's up to you.. if uols tanye mak, just mix in yogurt fat free Nestle tu.. hurmmm.. lazattttt nye!!



hasil nye ialah esok pagi or in hours afta taken.. baru la terasa nak ke bilik kecik.. aduiiii!! pembuangan yang sangat melegakan.. so smooth!! hekhekhekkk!!
tapi.. tapi.. tapi.. 
uols jangan salah paham pulak.. effect nye takde la macam uols makan julap tu.. no.. no.. no.. no ciritzss houkay.. kihkihkihhhhh!!



bantuan 'NuRich Lactolite' untuk uols:
  • menyingkirkan toksin dalam badan
  • menggalakkan metabolism
  • mengurangkan beban badan
  • menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • membantu dalam penghadaman
  • membantu melegakan sembelit
  • membantu menyerap vitamin dengan lebih baik

uolss jangan buat tak taw yeaaa... badan yang sihat adalah bermula daripada usus yang sihat taw noxx!! macam mane uols nak kurus dengan cepat if in usus masih terdapat sisa-sisa lama yang berkerak-kerak tu?? euwwwww!!
maybe most of us yang tetiap hari check-in bilik kecik untuk urusan yang besar ni.. but, are sure how puas are you?? hikhikhikkkk.. if nop, let's try 'NuRich Lactolite'.. sedappp taw noxx!!



tak lame da Ramadhan, then nak Aidilfitri.. hurmmmm.. mak kompiden sangat musti ramai yang in process on dieting kannnn.. 
so, what are you waiting for???
let's try 'NuRich Lactolite'.. sure berkesan dengan pengambilan yang konsisten 1 sachet setiap hari before getting sleep..



good news for who have gastric.. let's 'NuRich Lactolite'!! ianya dapat membantu mengurangkan gastric lagi teruk.. trust mak!!
&, oso for breast-feeding mommies.. let's 'NuRich Lactolite'!! sangat baik untuk menambahkan susu..woowweeee!!



untuk pengguna tegar Premium Beautiful, let's 'NuRich Lactolite'!! for speed up turunkan berat badan.. heyy noxx.. 'NuRich Lactolite' ni adalah booster to Premium Beautiful tawww!!



uols boleh minum sekali per day or nak marathon for kuruskan badan ambil la 2 sachet per day.. uiiii.. sangat sesuai for those who wanna kempiskan perut uolss!!
dun forget to drink atleast 1 litre untuk proses yang lebih effective.. minum time perut uols kosong taw noxx, boleh buat kite rasa cepat kenyang.. so that, boleh la prevent kita dari over makan yang melampau kannn..!!
kelassss gituuu!! harharharrr!!

ambil 'NuRich Lactolite' 25 days konsisten dapat menurunkan 4kg without any susah payah.. best kan???

so.. nak pikir ape lagi uolsss.. place your order now!! 

how to order.. just leave in comment box or inbox me in fb.. but, please do not forget to drop your email adres or phone number, so that i can contact uols shortly!!
&, please do not hesitate to contact me if have further information.



Herba MAHARANI


AsSalam..
hye..hye..hye.. camne uols?? pasti bertambah HEBAT kan.. da lame mak tak jumpe uols di alam maya ni kan.. uols sure windu gile kat mak kannn.. hikhikhikhikkkk..

today mak nak off topic sket pasal Premium Beautiful.. mak nak share with uols tentang kehebatan MAHARANI plak ni..


mak start with ngan background nye dulu la yeaa..
Herba MAHARANI dikeluarkan oleh Tong Ren Tang yang ditubuhkan di Beijing pada tahun 1669 oleh Yue Xianyang, tabib kanan istana semasa pemerintahan Dinasti Qing.. tabib istana tu uolss.. jangan memaen kehebatannya.. Ianya mempunyai 10 institut penyelidikan yang mematuhi syarat & piawaian  Good Manufacturing Practices (GMP) & lulus sijil angrabangsa GMP Australia.. uiii.. bukan senang taw nak menten GMP ni.. mak sangat-sangat taw la sebab mak working in food industry.. huhuuuu..

now, mak nak story mory sket la pasal history MAHARANI ni.. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan ni ialah herba tradisional istimewa dengan formula ekslusif untuk kegunaan maharani zaman silam, iaitu Maharani Ci Xi.  Baginda sangat mementingkan kecantikan & kesihatan..
uiiiii.. bertuah nye kite dapat menjaga menjaga kecantikan sekaligus kesihatan seperti mana maharani zaman silam.. tak ke bagus tu noxx!!


Ramuan utama herba MAHARANI keluaran Tong Ren Tang  mengandungi lebih 20 jenis ramuan istimewa & berkhasiat.  Antaranya ialah Gallus Gallus Domesticus (Black Fowl), Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita, Radix Giycyrrhiza Uralensis & lebih 20 jenis ramuan lain yang berharga.  Sebagai jaminan kualiti, Herba MAHARANI diperbuat daripada ramuan utama yang diperolehi dari ladang milik Tong Ren Tang..
wahhhh!! dahsyat nye.. sampai macam ni sekali kualiti nye dijaga..(sambil geleng kepala ni noxx!!..)
keberkesannya pulak..
  • menambahkan tenaga & darah, menyelaras kitaran haid & mengawal keputihan
  • melegakan ketidakselesaan kitaran haid & putus haid
  • menyelaras rembesan endokrin & sistem pembiakan wanita
  • menguatkan tenaga & stamina
ni mak nak kepochi sket pasal perakuan & pengiktirafan yang Tong Ren Tang ni dapat
  • Anugerah Farmasi Teladan Bertamadun China
  • Perniagaan Terbaik
  • Piawaian Pengurusan Berkualiti
  • Sijil Perniagaan Perubatan Tradisional GSP (Generalised System of Preferences)
Herba MAHARANI ni jugak dapat pengesahan HALAL daripada The Islamic Association of China & The Islamic Food and Nutrition Council of America (IFANCA) yang recognised by JAKIM.

sapa yang WAJIB ambil Herba MAHARANI ni
  • yang mempunyai masalah kitaran haid yang tidak teratur
  • mengalami masalah keputihan
  • sunggugut
  • kelesuan pinggang & lutut
  • kekurangan tenaga & darah
  • mengalamni pendarahan dalam rahim
ehhh.. golongan lelaki jugak sesuai taw makan Herba MAHARANI ni.. bertambah-tambah tenaga gitu.. wakakakaaaaaa!!





No comments:

Post a Comment

Post a Comment